Servicii incluse

NOU: FortyLand
kids-events Vara aceasta va invitam sa descoperiti magia tinutului FORTYLAND unde papusile prind viata in spectacolele de teatru, unde micile domnisoare pot defila pe podiumul prezentarilor de moda si unde copiii se pot bucura de o varietate de jocuri antrenante!

PISCINA PENTRU ADULTI SI COPII!
Piscina pentru adulti si copii este cu acces gratuit pentru oaspetii hotelului! Accesul se face pe baza de bratari si se asigura saltelute pentru sezlong. Sezlongurile sunt oferite in limita disponibilitatii. Urmeaza sa va tinem la curent cu poze cu piscina si noi informatii legate de acest serviciu.

Oferta Baby-steps : CARUCIOARE si PATUTURI gratuite!
Pentru un plus de confort, va punem la dispozitie patuturi si carucioare gratuite pentru cei mici! Acest serviciu este oferit pentru copiii cu varstele intre 0-3 ani, in limita stocului disponibil, pe baza buletinului. Patuturile se pot rezerva in prealabil in limita stocului disponibil.

Nou: Program de Divertisment
  Echipa de divertisment va organiza pentru cei mai mici turisti jocuri,concursuri si multe alte surprise attractive!Accesul este gratuit pentru oaspetii hotelului. Urmeaza sa va tinem la curent cu mai multe detalii si informatii legate de structura programului.
Loc de joaca exterior
Sa ne jucam in aer liber! Hotel Fortuna pune la dispozitia celor mici un loc de joaca amenajat in spatele hotelului. Pentru a diversifica activitatile de distractie ale celor mici spatiul este amenajat cu masa de tenis, trambulina, ansamblu de tobogane si leagane, balansoare, masute si scaune, casute de povesti si multe alte surprize. Va invitam sa le descoperiti! Accesul este permis copiilor cu varstele pana la 15 ani, sub supravegherea parintilor, programul fiind intre orele 09.00 – 14.00 si 16.00 – 21.00.

Sala fitness
Pentru doritorii de putina miscare punem la dispozitie o sala de fitness dotata cu echipamente profesionale: banda de alergare; bicicleta eliptica; bicicleta medicinala eletrica; aparat multifunctional; aparat abdominal; stepper; produse Pilates. Accesul este gratuit pentru oaspetii hotelului. Este permis accesul copiilor cu varsta minima de 15 ani, sub supravegherea parintilor.

Nou: Business Corner
Sunteti in concediu la mare si aveti nevoie de acces la internet? Nu aveti un computer la care sa va puteti conecta? Noi va ajutam punand la dispozitia dumneavoastra Business Corner. Serviciul este gratuit pentru oaspetii hotelului si este disponibil 24h/24h (laptopurile se solicita de la receptia hotelului in limita disponibilului).

Oferta JustMarried

Casatoria este un eveniment ce trebuie sarbatorit! Pentru tinerii casatoriti care implinesc maxim un an pana la data achizitionarii biletului oferim o noapte de neuitat! Oferta este valabila pentru sejururi de minim 6 nopti. In momentul cazarii, turistii sunt rugati sa prezinte certificatul de casatorie la receptie.*Amenajarea camerei pentru o noapte romantica poate fi solicitata la receptie si contracost, la pretul de 100 RON.